Compliment of klacht?

Een compliment over de praktijk of een medewerker? Of een opmerking? Geef het aan ons door!
Gebruik hiervoor het contactformulier, bel de praktijk of geef het door tijdens een afspraak.

Een klacht over de praktijk of een medewerker? Bespreek uw onvrede!
Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen. Bespreek het tijdens een afspraak met de huisarts of download het klachtenformulier. Dit kunt u invullen en naar ons doorsturen of afgeven in de praktijk. Wij nemen daarna zo snel mogelijk telefonisch of schriftelijk contact met u op.

Klachtenfunctionaris 
Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. Onze praktijk is hiervoor aangesloten bij de Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE). De klachtenfunctionaris van SKGE zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088-0229100.

Geschilleninstantie huisartsenzorg
Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u vinden op www.skge.nl. Indien u geen beschikking heeft over internet, vraag onze assistente dan om een papieren versie van de informatiefolder van de geschillencommissie.

Contact

015-3061515

Huisartsenpraktijk

Ackerswoude

Boezemweg 2A
2641 KH Pijnacker
Fax 015-3061511
Routebeschrijving >

MGN logo kl

logothuisarts_50

moet ik naar de dokter logo2