Medewerkers

Manon van Rijn
huisarts

foto Manon

Even een introductie van mijzelf. Ik ben opgegroeid in Voorschoten. In 1996 ben ik gestart met de studie Medische biologie in Amsterdam. Tijdens de deze opleiding kwam ik in contact met de opleiding Geneeskunde in het AMC. In het laatste jaar van mijn studie Medische biologie werd ik eindelijk ingeloot voor Geneeskunde en besloot ik beide studies te combineren. Tijdens mijn coschappen ontstond de voorkeur voor het huisartsenvak vanwege de diversiteit. Na het afronden van de opleiding ben ik in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft gaan werken als zaalarts op de afdeling interne geneeskunde. Dit heb ik met veel plezier gedaan en was een goede basis voor de huisartsenopleiding. Van 2006-2009 heb ik de huisartsenopleiding in Leiden gevolgd. Daarna ben ik als waarnemend huisarts in verschillende praktijken werkzaam geweest waaronder in Pijnacker. Vanwege de groei van het aantal inwoners binnen Pijnacker is het plan ontstaan om een nieuwe praktijk te gaan starten. Ik kijk er naar uit om een goed en langdurig contact op te bouwen met mijn patiënten. Daarbij vind ik openheid en eerlijkheid erg belangrijk.

Ik ben getrouwd en moeder van 3 jongens. Naast mijn werk doe ik graag aan sport waaronder hardlopen, bootcamp en tennis.

 

Kitty van der Pal

doktersassistente

Kitty small b

Graag wil ik mij aan u voorstellen: ik ben Kitty van der Pal en ben sinds 2008 doktersassistente. Daarnaast ben ik al enige tijd werkzaam op de spoedpost in de Duin en Bollenstreek. 

Voor die tijd heb ik sinds 1984 ruime ervaring opgedaan als gediplomeerd ziekenverzorgende in de regio Haarlem en de regio Haaglanden. Ik heb diverse functies vervuld bij onder andere een kinderdagverblijf, een particulier verpleeghuis, de terminale thuiszorg en op het zorgkantoor.

Ik ben geboren in Huizen, maar woon al langere tijd in de regio Haaglanden samen met mijn volwassen zoon en dochter. Mijn interesses in de medemens zijn breed, ook op sportief gebied. Voorheen heb ik vrijwilligerswerk verricht bij een voetbalclub en zelf wandel, skate en duik ik regelmatig.

Ik heb er veel zin in om u samen met dokter Manon van Rijn zo gezond mogelijk te houden!

 

Contact

015-3061515

Huisartsenpraktijk

Ackerswoude

Boezemweg 2A
2641 KH Pijnacker
Fax 015-3061511
Routebeschrijving >

MGN logo kl

logothuisarts_50

moet ik naar de dokter logo2